Courtney Riverside

| Allmänt
 
Eftersom det tydligen gick att komma in i hemstallet som non starrider (tack för tipset, Lucy!) så kilade jag kvickt in på mitt andra, gamla konto för att byta karaktärsdrag helt! Courtney (a.k.a. Norman eller Court) heter jag där! Och eftersom jag inte spelat på det kontot ända sedan vi fick rädda Lisa har jag inte så mycket kläder eller utrustning, och tanken är att jag ska lägga noll pengar på det kontot. Får sno åt mig de härliga bidragen från teamet när de dyker upp, och ha det som ett extra konto. Till vad vet jag faktiskt inte, men eftersom jag har Courtney-kontot på Air Star och har mina gamla vänner där, kan jag helt enkelt inte avsluta kontot. Och ni som spelar på Air Star kan ju självklart kontakta mig genom Courtney om ni har lust! Är hon inte supertjusig?
 
Jag kommer nog inte blogga som henne, men förmodligen kommer det dyka upp något inlägg om det är något spännande jag hittar på med det kontot.
 
 
Förresten har jag Piper på Marshmallow Clouds, om ni av någon anledning undrade. Har faktiskt inte själv kollat upp var jag spelar förrän just nu ;)


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?