So satisfying

| Allmänt
 
 
Gah så skönt att äntligen ha levlingen klar! :DD Har faktiskt funderat ut en strategi för att jobba vidare med ryktesbyggning nu, eftersom jag är extremt lat men vill se resultat. Ska just nu bara fokusera på fisket, varje dag (ay caramba). När jag är klar med dessa, går jag nog helt enkelt vidare till att göra alla dagliga uppdrag där jag fortfarande kan bygga rykte. Eller ja, alla utom arkeologin. Arkeologin kommer allra sist, om jag ens lägger någon energi över huvudtaget på det hahaha. Nej, usch, ogillar verkligen dinodalens dagliga.
 
Vilka tävlingar eller dagliga uppdrag står du inte ut med? ;)

Ava Nightroad

http://starstableava.blogg.se

Har väldigt svårt för den lilla hoppbanan vid Gyllenbladsstallet :) det är ett oflyt på banan eftersom hindrerna står för nära varandra!

Svar: Det tog mig säkert ända in i min sistlevlade häst för att jag skulle få in knycket. Tror mitt personliga bästa ligger på 16 sekunder, haha.
archyard.blogg.se


Ava Nightroad

http://starstableava.blogg.se

Oj det var snabbt! nej den banan är inget för mig, snubblar in i hinderna och staketet ^^

Svar: Hehe, har svårt för nästan allt i GåD. Undviker det så mycket som möjligt ;p
archyard.blogg.se


Leni Pinestorm

http://nouw.com/lenipinestorm

Hej!
Jag älskar din blogg! Jag har precis skapat en SSOblogg jag med, det vore superhäftigt om du har lust att bara gå in och kika och säga vad du tycker. ^^ <3 Kram!


Daniela silentmoutain

http://ssojojjo.blogg.se

gör du länkbyten?

Svar: Ursäkta att det tog sån tid att svara, spelar knappt idag än mindre bloggar för att jag har så lite tid :) Just nu är jag inte aktiv så inga länkbyten tyvärr :/
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?