Välkommen hingsten!

| Allmänt
 
 
Så igår kom min nya pålle in i stallet. Hans namn är Nightwalker (ska vara någon twist på white walker) men går under "Ninja". En tvättäkta superstar på fem vårar, men mer om honom senare. Jag fick tipset på den här fina hingsten av Elisabeth, hon är väl bekant med familjen Jarlasson, och enligt henne ville Onkel Bob sälja bort sina tre hingstar. Två jorvikiska varmblod och en morganhäst. Uppenbart följde den allra snyggaste med mig hem. Föll genast för de stora fina gångarterna och känsla för dressyr.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vid andra provridningen bestämde jag mig direkt. Alla knappar satt som en smäck och har inte haft en mer känslig häst på hjälper. Han kräver dock väldigt mycket sits på grund av sin känslighet, det gäller att ha både torso och sittben i bestämd position för att inte förvirra. Helt underbart, även om det är utmattande.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ninja har tveklöst en ytterst charmig hoppteknik, som kanske inte är så vacker, men som tar honom till extremt höga höjder. Jag tror det kan finnas lite hopphäst i honom också, om jag ligger i och försöker få ut honom på längderna istället för att hoppa rakt upp.

Morgan

| Allmänt
Till att börja med vill jag från djupet av mitt hjärta tacka alla vänliga själar som hoppfullt kikar in, jag älskar den här bloggen och vill aldrig släppa den helt. Jag lovar på heder och samvete att jag ska komma igång igen, mår så dåligt av alla besökare som kikar in utan att få något inlägg, Tack!

 
 
 
Jag är så galet sugen på en morganhäst att jag nästan spricker. Men samtidigt vill jag vänta och se fler färger innan jag bestämmer mig för vilken det blir. Just nu lurar den mörkbruna i min hjärna, och känner jag mig själv rätt så kommer jag köpa den inom kort. Tveklöst.
 
De ser så underbart livliga och glada ut att det bara kryper i fingrarna på mig. Dessutom har jag länge velat haft en mörkbrun pålle att addera till hästfamiljen. Och för första gången någonsin finns ett namn färdigt att lägga beslag på hästkraken.
 
 
 
Däremot är det en häst som kommer säljas från Archyard-familjen.
En häst som jag bara köpt i ett enda syfte och egentligen inte finner någon glädje i.
Kan ni kanske gissa vilken det är? 

Loke blev klippt.

| hästarna
 
 
 
 
 
 
Min fina fina Loke fick idag äntligen en ny frisyr. Har knappt tagit ut den stackars nordsvensken bara för att han ser odräggligt varm ut, och jag blev mest bara varm av att se krabaten. Men så högg vi av det mesta av manen, så får det växa ut lagom till vintern igen sen. Och nu kan jag även plocka ut min kraftiga springare igen!