Star Stable minispel!

| Allmänt
 
 
I dagens julkalender fick vi ta del av ett litet minispel där man ska städa upp inför julen. Väldigt gulligt och absolut ett gott tidsfördriv när man halv ett på natten funderar på vad man ska ge sin stackars pappa i julklapp. Om ni själva vill spela och av något mirakulöst sett inte har länken till SSO's julkalender kan ni klicka här!

Ìda i knoppar

| hästarna
 
 
 
 
 
 
 
Haha åhh, idag tänkte jag se hur islänningarna skulle se ut i andra manstilar. Majoriteten såg förrädisk ut, alla förutom knopparna så att säga. Jag fullkomligt älskar ponnyer i knoppar, att ta något stiligt och sätta på något knubbigt är typ det sötaste som finns. Och Ìda passade jättefint i knoppar, även om det förmodligen bara är tillfälligt. Dessutom tycker jag att hon liknar Loke rätt mycket när hon har sin orginalstil. Älskar ju islandshästarnas yviga tagel! Den enda invändningen jag har är hur konstiga och ihopsmälta svansarna ser ut på de bytbara stilarna, de ser liksom tio år äldre ut, grafikmässigt, jämfört med standardstilarna. Men något jag insett att jag vill ha typ nu PRONTO är flätor! Hur gulligt skulle det inte vara med en inbakad fläta i svans eller man? Jag vill ha det nu på en gång och känner väl mest att teamet lätt kan byta ut det mot att kunna leda hästen ;)
 

Björnen Bera

| Allmänt
 
Idag såg jag ett flertal hästar med påskförvandlingen, flest starthästar men även några Morgan, och mönstret på morganhästarna såg helt deformerat ut. Det enda jag kan tänka mig det vara är en bugg från renpulvret man får imorgon(?), för jag såg inte en enda själ rida runt på en ren, men i chatten exploderade om frågor angående vart tusan man fick tag på en sådan. Dessutom har hon som sitter på morganhästen ovanför årets julklappssadel som vi får ihop med renpulvret, så det betyder att denne borde ha tillgång till pulvret right? Haha åh låter lite roligt när jag försöker spela detektiv och vara uppmärksam.
 
 
 
Jag har också alltid en tradition när det kommer till att hämta den bortflugna julstjärnan och leds till björngrottan upp mot Firgrove. Jag tycker om när det blir lite spänning, och även fast att väcka en björn i ett digitalt spel där det inte leder någonstans kan verka lite lamt är det iallafall bättre än inget, haha. Så alltid efter jag hämtat stjärnan försöker jag ta mig så nära björnen som jag bara kan innan den väcks och jag jagas ut istället för att bara krama väggen och jobba ut i lungnan ro. Förra året döpte jag björnen till Bera (som liksom helt enkelt betyder björn), bara för att han är en sån stor del av min traditionella SSO-jul ;)