Isisen Ida

| Allmänt
 
 
 
Dash Effect, Eldraún Fra Jorvik, eller helt enkelt en liten Ìda. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är besatt av dessa nykomlingar, helt otroligt bra arbete med grafiken på islänningarna att jag nästan storknar. Blir hela tiden förundrad av grafikteamet som ständigt förbättras och utvecklas. Så mycket detaljarbete, jag vet liksom inte riktigt vart jag ska börja, haha.
 
Eftersom det nätt och jämt är lag på isisar att ha ett isländskt namn som godkänts av SIF (Svenska islandshästföreningen) så kände jag mig lite tvungen att hitta något klassiskt isländskt åt stallets nyvunna maskot. Eldraún som i eldprov, pågrund av envisheten och klipskheten detta sto besitter, Och så smeknamnet Ìda, som betyder virvel och står för rastlöshet. Dash Effect föll bara rätt snyggt på tungan, haha. Tycker det är jättesvårt att döpa hästarna och är verkligen jättenoga med att namnet fäster sig på stört ;)
 
Bättre bild och lite beskrivning kommer så fort jag får tid. Kan inte lova någonting just nu då det är full fart hela tiden.
 


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?