Filifjonkan = Arabiskt fullblod?

| Allmänt
 
Jag var iväg till frisörsalongen för att kika på lite manmöjligheter till Brímir, och när jag var klar där, missnöjd och med samma manfrilla vandrade jag vidare för att se på lite hästar. Jag kommer ihåg att jag längtade efter en arab i den här riktigt röda fina pälsen som jag älskar, och så vart jag så missnöjd över hur huvudet blev. Nu vet jag inte vad det kallas, men den "pälslösa" delen som kan förekomma hos araber, gör att den precis ser ut som filifjonkan från mumindalen. Jovars, mumindalen och Bamse är mina favortprogram från min barndom, så det var inte konstigt att jag kände igen dem. Tycker att den ser extremt elak ut pågrund av tonen i pälsen också. Eller så är det pågrund av att filifjonkan är sträng och stel, haha.
 
 

Vi hoppar på och inte över

| Allmänt
 

To Lukas or not to Lukas

| Allmänt
 
Haha, det har ju kommit fram några gånger att jag absolut inte tänker köpa tillbaka Lukas, ändå står jag här och velar. Jag minns att jag sålde honom i frustration över att han inte kunde tåla kylan i dinodalen. Men nu saknar jag honom lite faktiskt, även om jag redan har tillräckligt många hästar för min personliga smak. Så jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra.
 
 
Så nu behöver jag eran hjälp, skriv gärna en kommentar och underlätta för en stackars sate som inte kan bestämma sig! ;)