Nya fågelskrämman

| Allmänt
 
Även om jag blir skrämd varje gång jag stöter på den flyende fågelskrämman, älskar jag fågelskrämmorna i spelet. Lite vardaglig spänning nästan, haha! Kan tycka att SSO blir lite tråkigt titt som tätt, så det skulle vara roligt med ett nytt område som är lite läskigare och där man behöver undvika skuggor eller typ varelser som tagit sig ur en pandorsik spricka. Åh vad roligt det skulle vara! :D

WIP Brímir

| redigeringar
 Har inte arbetat så mycket med den här målningen, men jag är ändå väldigt missnöjd. Färgerna är ganska omättade och jag ska nog göra om luggen helt så jag kan placera ett helt öga där. Kanske ska försöka mig på en söt liten fläta? Sen måste jag lösa benlindorna, har provat olika tekniker men blir aldrig nöjd :/ Nog för att jag arbetat utan referensbild, men tycker att bakpartiet är för nätt för att vara kallblod, dessutom ser det skevt ut om man jämför med framdelen. Om något är jag stolt över skuggorna! Har aldrig varit riktigt haj på skuggor så brukar alltid fuska med att måla med mörja färger så det ska vara lite i skymundan. Hoppas i alla fall att resultatet blir bra! :)

Paint eller Quarter?

| utvärderingar
Det har varit en himla massa snack om huruvida Painten är en exakt kopia av Quarter-modellen. Men redan när jag såg modellen i försälningsbåset märkte jag en liten skillnad direkt. Paintmodellen rör sig hela tiden, medan de resterande modellerna har rörelser som slumpas då och då. Och faktiskt finns det nya animationer på Panthästarna, små och några med javisst! Jag älskar verkligen Painthästarna, lika mycket som Quartern, undrar varför ;) Ska presentera den här krabaten imorgon!
 
 
 
När du står stilla med hästen finns det en animation som jag inte tror Quartern har. Först sänker hästen huvudet och svänger lite med huvudet. Sedan kastar den upp huvudet, lyfter vänster framben och skuttar liksom till lite, som jag på något vis försökt visa i bild två ;)
 
 
 
 
Sitter du inte på hästen sträcker hästen ut halsen och ser åt sidorna, tar några steg på stället och svänger på svansen. Också bara en liten småanimation men har nog aldrig sett den på Aquila.
 
 
 
Har försökt forska i om det här är nya animationer, eller om jag bara inte lagt märke till dem tidigare med Aquila. Har jag uppenbart fel eller är det något nytt hos Painten jag har missat, berätta gärna! :)