Paint eller Quarter?

| utvärderingar
Det har varit en himla massa snack om huruvida Painten är en exakt kopia av Quarter-modellen. Men redan när jag såg modellen i försälningsbåset märkte jag en liten skillnad direkt. Paintmodellen rör sig hela tiden, medan de resterande modellerna har rörelser som slumpas då och då. Och faktiskt finns det nya animationer på Panthästarna, små och några med javisst! Jag älskar verkligen Painthästarna, lika mycket som Quartern, undrar varför ;) Ska presentera den här krabaten imorgon!
 
 
 
När du står stilla med hästen finns det en animation som jag inte tror Quartern har. Först sänker hästen huvudet och svänger lite med huvudet. Sedan kastar den upp huvudet, lyfter vänster framben och skuttar liksom till lite, som jag på något vis försökt visa i bild två ;)
 
 
 
 
Sitter du inte på hästen sträcker hästen ut halsen och ser åt sidorna, tar några steg på stället och svänger på svansen. Också bara en liten småanimation men har nog aldrig sett den på Aquila.
 
 
 
Har försökt forska i om det här är nya animationer, eller om jag bara inte lagt märke till dem tidigare med Aquila. Har jag uppenbart fel eller är det något nytt hos Painten jag har missat, berätta gärna! :)


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?