Pandoriska sprickor

| Allmänt
 
Äntligen kan jag börja bygga rykte med åskviggens cirkel! Inte för att jag längtar till sprickorna, snarare vill jag bara få det gjort så jag slipper göra dem haha.
 
Tanken var egentligen att jag skulle åka och kolla i butikerna i byn, tog transporten och blev överraskad när soundtracket från fågelskrämsåsen började låta. Vart helt hypad när jag såg att det var dags för de här superroliga uppdragen med Alex, som är min favoritsoulrider. Blev också överväldigad utav hur helt underbart mystiskt det såg ut runt byn, hade velat ha fler platser är åsen som är täckta i dimma och mystik på det här sättet ;)

Dark Core

| Allmänt
 

Kohinder och nattklädd

| Allmänt
 
Idag tog jag min vanliga runda i Hollow Woods, rider en sväng i skogen nästan varje dag just för att det är så härligt fint. Jag passade även på att träna Pommac på lite titthinder på vägen hem, haha. Kossorna fick ställa upp och skötte sig utmärkt. Älskar förresten alla NPC-djur i spelet, kossor, hönor, får, grisar, you name it! När jag och ponnyn skuttade slog en tanke mig. Nämligen den att jag börjat bära vääldigt mycket svart på senaste tiden. Kepsen, byxorna och kängorna är nog mina favoritplagg att matcha med just nu. Väldigt lätt att det blir just bara svart och vitt på Pommac också ;) Jag undrar lite varför, nu till sommaren borde jag väl söka mig till lite ljusare och tunnare klädesplagg, men icke.
 
 
 
Samtidigt som jag strosade runt insåg jag något förödande och obegripligt. Inte egentligen, men den här funktionen hade varit helt underbar att ha. Nämligen skuggor och vind. Inte för att det redan finns skuggor från träden, och inte för att grässtråna redan vajar lite. Jag hade nämligen velat att skuggorna föll på karaktärerna också, att man faktiskt kan gå in i skuggor. Något som hade varit ännu mer underbart vore om träden, likaså skuggorna från dem, svajade lite. Det är sällan jag ser träd som inte rör sig över huvudtaget, så genom att ge bushen lite gung får man nog en helt annan känsla i spelet. Jag skulle i alla fall uppskatta det här når enormt!