Jag vill höra era åsikter!

| Allmänt
Jag är jättesugen på att göra en ny design till bloggen i och med att jag snart får sommarlov och nästan har all tid i världen. Men jag skulle vilja få lite feedback på vad ni söker efter i en blogg? Jag vill veta vilka prioriteringar jag ska tänka på. Om ni vill se en annan layout (just nu har jag ju bara en dropdown-meny och centrerad contentbox. Jag tog ju bort sidomenyn då jag fann den orimlig och tråkig, men ni kanske vill ha en sån?
 
Släng på mig en massa idéer, färger, former, vad som! :) Exempelvis om ni vill ha en synlig presentation (själv läser jag sällan sånna men ni kanske vill veta lite om mig?). Eller om ni kanske vill ha en kategori med hjälpmedel eller länkar till andra bloggar?
 
Vad gillar ni med designen nu, och vad skulle ni vilja ha annorlunda? Gör all kodning själv så ingen utmaning är för skrämmande, hehe. Kanske inte lyckas, men gillar jag idén tänker jag definitivt försöka! :)
 
 UPDATE: Ni får ju jättegärna komma med förslag på annat än bara layouten ;) Jag har väldigt hög kontrast på min skärm (ska försöka kalibrera färgerna) så mina bilder kanske är väldigt bleka egentligen? :)
 
 

Lite uppdatering

| Allmänt
Eftersom det är så pass många som än kikar in här även om det var så länge sedan det senaste inlägget (tack så mycket, ni är bäst!), tänkte jag bara förklara för er att jag inte är aktiv just nu när det kommer till varken bloggning eller spelande. Inte för att jag har lust, utan för att sista spurten innan sommarlovet alltid tar kål på mig så jag finner nästan ingen tid längre :) Så fort det börjar släppa kommer jag tillbaka, har jättemycket jag vill skriva om!
 
Hur spända är ni egentligen på de nya Paint-hästarna? Jag är supertaggad och funderar på att bryta mitt löfte om att bara ha en typ av en hästmodell. Den gråa skäcken är väldigt lockande ;)