Jag vill höra era åsikter!

| Allmänt
Jag är jättesugen på att göra en ny design till bloggen i och med att jag snart får sommarlov och nästan har all tid i världen. Men jag skulle vilja få lite feedback på vad ni söker efter i en blogg? Jag vill veta vilka prioriteringar jag ska tänka på. Om ni vill se en annan layout (just nu har jag ju bara en dropdown-meny och centrerad contentbox. Jag tog ju bort sidomenyn då jag fann den orimlig och tråkig, men ni kanske vill ha en sån?
 
Släng på mig en massa idéer, färger, former, vad som! :) Exempelvis om ni vill ha en synlig presentation (själv läser jag sällan sånna men ni kanske vill veta lite om mig?). Eller om ni kanske vill ha en kategori med hjälpmedel eller länkar till andra bloggar?
 
Vad gillar ni med designen nu, och vad skulle ni vilja ha annorlunda? Gör all kodning själv så ingen utmaning är för skrämmande, hehe. Kanske inte lyckas, men gillar jag idén tänker jag definitivt försöka! :)
 
 UPDATE: Ni får ju jättegärna komma med förslag på annat än bara layouten ;) Jag har väldigt hög kontrast på min skärm (ska försöka kalibrera färgerna) så mina bilder kanske är väldigt bleka egentligen? :)
 
 

Cecilia Gladefield

http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Jag tycker att din nuvarande layout är riktigt snygg. Coolt att du har något annorlunda istället för den vanliga layouten med sidogrejer. ^^ Snyggt med en header och bakgrund som smälter in i varandra. Så layouten tycker jag är cool som den är. Hjälplistor och länklistor är alltid uppskattat :) En synlig presentation skulle dock vara kul, sådana är roliga att läsa :D Intressant att lära känna folk lite bättre när de beskriver sig själva och delar med sig utav sina intressen.

Svar: Tack för feedbacken! :D Ska försöka luska ut att sätta dit en presentation utan att det blir för "sidomeny"-aktigt ;) Skulle kunna lägga en kategoriflik med hjälpmedel i dropdown-menyn kanske?
archyard.blogg.se


Mattias Almskog

http://www.skaffawordpress.com

Grym blogg. Du har inte funderat på att gå över till wordpress? Tror det hade passat dig :P

Svar: Jasså, hurså? ;) Och tack så väldigt mycket!
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?