Buggen som förstörde stämningen

| utvärderingar
 
 
Jag talar såklart om ljuset i skogen när man skulle hämta Rob. Blev helt förvirrad när jag red in och det blev dag helt plötsligt, och eftersom karaktären inte verkade reagera över huvudtaget trodde jag det var en bugg (Även om jag hört att ljussättningen hade ändrats). När jag lämnat Rob i smugglargrottan och återvände efter statyn, ja DÅ reagerade karaktären på att ljuset var annorlunda. Och då var jag helt ur stämning på en gång. Att det istället för natt blev skymning när man red ur skogen måste bara vara en bugg, var tvungen att starta om spelet för att komma tillbaka till stjärnhimmeln.
 
Men kudos till uppdraget, det var verkligen superspännande och jag älskar när man blir jagad i SSO, skulle vilja bli jagad i varje lopp, tänk vad fort mina hästar skulle bli levlade då, haha! Usiku är definitivt den mest skrämmande varelsen i SSO, tveklöst! Fast den ser nästan ut som en pokemon, haha. Flickan var verkligen obehaglig, men fy vad länge man behövde följa efter henne där hon haltade fram. Tappade lite sugen även där ett tag. Väldigt söt flicka egentligen, om man bortser från hela "Jag är ett monster som tänker skapa evig mörker i Jorvik, muhaha!".
 
Men bäst av allt var ju när man skulle placera ut rökelserna och fick möjligheten att utmana ödet lite grann och ta sig så nära Usiku som möjligt. Hua, fick smårysningar när jag var nära att bli fångad, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Friendfall

http://myfriendfall.se

Har kollat runt på din blogg ett tag nu, välgjorda inlägg och otroligt fina bilder. Svårt att hitta bloggar nu förtiden som är bra. Kan jag skriva upp en på listan iaf. Puss!

Svar: Tack snälla, vad gullig du är! :')
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?