En väldans tystnad

| IRL
En tiominuters "doodle" i photoshop på Conny.
 
 
 
Här har ni anledningen till den plötslga tystnaden på bloggen. Förra fredagen hämtade jag nämligen hem den fyra veckor gamla tamråttan Cornelius. Men i mun heter han oftast bara Conny. Nu är han hela fem veckor och tre dagar och jag känner mig som en nybliven mamma som räknar varje dag, haha! Han har blivit otroligt bekant med mig och lägenheten under den korta tiden som gått, och som ni förstår har en väldans massa uppmärksamhet landat på honom, vilket har tagit bort en del från både bloggen och SSO. Men nu har min hyperaktiva iver lagt sig och jag kan lägga lite tid på både spel och blogg, men hur underbart söt är han inte?
 
Mellan vänner och släkt är det rätt jämt uppdelat på om de uppskattar råttinförskaffningen eller inte, jag vet att just tamråttor är ett svårt djur att älska då många ser dem som ohyra. Men jag har alltid älskat råttor då de är så kloka och snabblärda, och egentligen är smidiga små hundar. Och jag måste egentligen ha något att ta hand om för att orka ta hand om mig själv, en rätt klumpig egenskap jag har ;)
 
Tycker ni råttor är ohyra eller (som jag) smarta små individer som utgör en utmärkt kamrat?

Cecilia Gladefield

http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Tycker de är jättefina :3 De verkar vara väldigt mysiga och roliga husdjur dock så får man verkligen se över alla sladdar ;P

Svar: Ja, Conny håller fortfarande på och lär sig vad som är mat och inte. Men han är ju så otroligt smart och efter två dagar förstod han vad jag menade med "nej" ;)
archyard.blogg.se


Jaquline

Jag håller med om att dem är jättefina! Verkligen!

Och din fråga där, det beror ju helt på, vi har haft problem med råttor men det var inga tamråttor som vi har valt att ha hemma , utan dem var INTE välkomna. Har man råtta som du, då har du ju valt det och då är det lika självklart att det är ditt husdjur(och ingen ohyra) som vår hund är vårt husdjur(och ingen ohyra). Hoppas du förstår vad jag menar! :D

Svar: Haha, ja jag förstod! :) min pappa tycker även tamråttor är ohyra, men han är på god väg att konverteras till en Conny-älskare han med ;)
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?