Bildredigeringar och en vacker fyr.

| redigeringar
Jag är dökär i fyren som står vid jorvikstallet, har nog aldrig riktigt tänkt på den förrän jag flyttade hit, även om jag ridit förbi den typ fyrtio gånger. Tycker det är lite synd att något så fint hamnar i utkanten och aldrig märks av, men det är väl där den hör hemma. Det är ju liksom lite det fyrar är till för, haha.
 
 
 
 
Det jag nästan alltid gör på mina bilder är att använda mig av lyster och skuggpenseln för att framhäva och markera ut det jag vill ska läggas fokus på. Det är sällan jag brukar manipulera mina bilder, men när det är simpla saker som stör som till exempel linjen i vattnet där spelkartan tar slut brukar jag snabbt plocka bort det med hjälp av klonpensel eller lappningsverktyget. Det jag gjort förutom det på den här bilden är att lägga ett kallt filter över den gula färgen så den blir lite mer ljusrosa. Jag har aldrig riktigt gillar gula/gröna toningar utan föredrar hellre lite kallare av någon anledning. Pipers blonda hår blir också mer naturligt då jag inte gillar att färgen är så gul ;)
 
Men jag redigerar oftast bara på grund av en anledning, och det är att för att ge mer liv i en bild från ett spel där allting ser likadant ut varje dag nästan hela året runt. Och eftersom det är så många som publicerar skärmdumpar så kan det bli rätt enformigt. Något jag gjort när jag bara har tagit porträttbilder, till exempel på Loke och Piper,
 
Brukar ni redigera skärmdumpar, och hur mycket tycker ni är okej att manipulera en bild från SSO?
 
 

Utan stallhjälp

| Allmänt
 
 
 
Jag har nog underskattat hur mysigt det är att ta hand om sina egna hästar, blir lite mer levande och personligt på något vis. Det tar ju egentligen inte så lång tid heller, har väl bara blivit lite för bekväm ;) Men får tänka på alla härliga SC jag sparar in nu, haha! 

Serverbyte

| Allmänt
 
 
Inte bara är jag nu en skördebygdare utan jag är nu också åter medlem av Air Star. Ska bli spännande och se hur många av de jag umgick med som är kvar och vilka nya, intressanta spelare jag kommer möta! :)