Bildredigeringar och en vacker fyr.

| redigeringar
Jag är dökär i fyren som står vid jorvikstallet, har nog aldrig riktigt tänkt på den förrän jag flyttade hit, även om jag ridit förbi den typ fyrtio gånger. Tycker det är lite synd att något så fint hamnar i utkanten och aldrig märks av, men det är väl där den hör hemma. Det är ju liksom lite det fyrar är till för, haha.
 
 
 
 
Det jag nästan alltid gör på mina bilder är att använda mig av lyster och skuggpenseln för att framhäva och markera ut det jag vill ska läggas fokus på. Det är sällan jag brukar manipulera mina bilder, men när det är simpla saker som stör som till exempel linjen i vattnet där spelkartan tar slut brukar jag snabbt plocka bort det med hjälp av klonpensel eller lappningsverktyget. Det jag gjort förutom det på den här bilden är att lägga ett kallt filter över den gula färgen så den blir lite mer ljusrosa. Jag har aldrig riktigt gillar gula/gröna toningar utan föredrar hellre lite kallare av någon anledning. Pipers blonda hår blir också mer naturligt då jag inte gillar att färgen är så gul ;)
 
Men jag redigerar oftast bara på grund av en anledning, och det är att för att ge mer liv i en bild från ett spel där allting ser likadant ut varje dag nästan hela året runt. Och eftersom det är så många som publicerar skärmdumpar så kan det bli rätt enformigt. Något jag gjort när jag bara har tagit porträttbilder, till exempel på Loke och Piper,
 
Brukar ni redigera skärmdumpar, och hur mycket tycker ni är okej att manipulera en bild från SSO?
 
 

Aaliyah Graywright

Jag brukar själv bara ta en skärmdump direkt frrån spelet och spara i en mapp. För mig är det en del av fotograferingen att hitta de bästa vinklarna så bilden inte behöver redigeras på något sätt.

Svar: Jovisst, men det går ju till exempel inte att zooma in så därför brukar jag beskära för att få ett djup i bilden eller framhäva något som skulle blivit för litet om jag låtit bilden varit i fullformat. Och exempelvis färger brukar jag leka med eftersom de alltid är likadana. Så oftast redigerar jag bilderna med det jag inte kan framföra i spelet :)
archyard.blogg.se


Cassandra Watersmith

http://watersmith.blogg.se

Jag brukar alltid lägga in en linsöverstrålning på mina bilder, samt beskära dem om det behövs. Om jag tex tar bilder i vattnet så brukar jag alltid lägga till en liten spegelbild och så. Ibland så lägger jag även till oskärpa på det jag inte vill att det ska fokuseras på.

Svar: Åh älskar speglingar i vatten, bringar så mycket liv in i bilden, önskar de hade reflektioner i spelet :)
archyard.blogg.se


Frida Wolfcloud

http://fridawolfcloud.blogg.se

Hej! Har du problem med ditt blåa vatten? Behöver du hjälp för att få bort det? <3

Svar: Hej! Nej, så var det när jag hade min Mac, numera äger jag en PC och vattnet är klarare än någonsin (Även om jag personligen föredrog det blåa vattnet c;)
archyard.blogg.se


Frida Wolfcloud

http://fridawolfcloud.blogg.se/

Jag har Mac och har inte blått vatten haha
Vet inte varför all fått för sig att om man har Mac så har man blått vatten! Det som gör att man får blått vatten är att man loggar ut med grafiken nere!

Svar: Jag har väl fått för mig det eftersom det alltid varit blått vatten på min Mac och aldrig någonsin på min PC. Om du menar med "grafiken nere" den lilla baren i inställningar så har jag alltid haft den på högsta. Kanske har med något annat att göra då?
archyard.blogg.se


Frida Wolfcloud

http://fridawolfcloud.blogg.se/

Ja det är den jag menar, men man måste dra ner den, logga ut, dra upp den logg sin och vips har man inte blått vatten längre :) NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?