Fort Pinta at night

| hästarna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inatt var första gången på väldigt länge jag faktiskt hade tid att spela. Jag minns att det allra första inlägget jag skrev var om hur mycket jag älskade att ta en tur eller göra uppdrag på nätterna på grund av den underbara stämningen som blir. Rätt mysigt att ha med sig Emil också, egentligen tog jag honom just för att jag redan gjort lite uppdrag med honom tidigare ;) Nu hoppas jag bara på att mitt kära Valedale står på tur i upprustningslisan.
 
Jag totalälskar renoveringen av Fort Pinta, jag totalälskar att de håller på och upprustar Jorvik över huvudtaget. Tänkte ta en liten tur runt redan när man kunde logga in på dagen men min magkänsla sa att jag skulle vänta till kvällningen för att inte förstöra "mystiken", eftersom det inte är lika många inloggade, hehe. Tyvärr orkade jag inte göra färdigt uppdragen med Isabell, men visst påminner hon en hel del om Firgroves egna Mrs. Packard? Med det överdrivna gullandet tänker jag. Eller är jag ensam om att tycka det, haha!?
 
Idag är i alla fall planen att avsluta uppdragen med Isabell och sedan förhoppningsvis fortsätta med rykterna. Har fyllt i en lista där jag prioriterat alla fraktioner (jag vet, men jag funkar bäst om jag är organiserad), så nu blir det banne mig fraktionsbyggning tills jag storknar! Först ut är fisket, och jag funderar på om jag ska flytta bort till jorvikstallet sålänge, så jag lätt kan komma åt både Mr. Trout och färjan till fiskebyn.
 
Update: Den planen gick i rök, servern är för tillfället nere så vi får se om jag kan komma in lite senare idag ;)
 
 
Vilket område tycker ni behöver lite magic touch av SSO-teamet härnäst?

Cecilia Gladefield

http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Firgrove! ;D Det är en mysig by men står ofta tyvärr väligt tom så lite extra kärlek och uppiffning skulle uppskattas ;D Silvergladebyn skulle vara intressant att se i nytappning också ^^ NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?