Höstens teaser

| nyheter
 video från SSO's nyhetssida
 
Då är det väl mer eller mindre veriferat att det är shiren som kommer innan årslutet. Förmodligen är det islänningen som också kommer, eftersom det är dem två hästraserna som är mest efterfrågade. De kommer hamna i det nya köpstallet på paddockön. Om shiren påminner för mycket om kallbloden som spelet redan har tror jag inte det blir någon, är inte sådär jättepepp och har ju någon extremt bra förmåga att kunna behärska mig även om hästen är toksnygg. Men en islänning blir det nog!
 
 
"Att kunna leda hästen! Ni har frågat efter det här så länge och vi har försökt att hitta ett sätt att få det att fungera ur ett tekniskt perspektiv, men nu har vårt fantastiska team av legendariska genier™ fått det att hända!"
 
Sedan förklarade dem att ledningsfunktionen också kommer innan årets slut. Känns helt fantaskiskt att teamet satsat så mycket och hunnit med så många önskemål! Själv har jag inte haft något intresse för att kunna leda hästen, jag ser hellre att "vildhästfunktionen" kan användas utan att riskera allt. Förstod inte riktigt varför "legendariska genier" är trade marked, men det var ju lite gulligt, haha!
 
 
Det nya området
Jag tycker det är väldigt roligt och överraskande att få ett helt annat område än vad folk förväntade sig. Jag är jättenyfiken på att veta vilket syfte det här området kommer ha!
 
Ett helt nytt område kommer snart till Jorvik!bild från SSO's nyhetssida
 
Utöver den här förhandstitten kommer det ett uppdrag där Felicitys kanin försvunnit, blev lite besviken att uppdragen var lika korta som hos vakten i Fort Pinta. Efter uppdragen fick man i alla fall ett grönt träns som tröst.
 
 
 
Jösses, det är så mycket information i den här uppdateringen att jag inte vet var jag ska ta vägen, haha! Har ett fåtal gånger gjort en utvärdering (om man ens kan kalla det för det) om nyheterna, och att jag valde höstens stora reveal till att göra det var en hemsk idé ;) Men egentligen valde jag att göra det på grund av de största nyheterna.


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?