Lucky Charm

| hästarna
 
 
•   "Lukas / Charmig"   •   Trakehner   •   2011 •   vallack   •   lv. 15   
 
 
Stallets hoppstjärna med ett hjärta av guld. Trivs allra bäst med en och samma ryttare då hans knappar är lite kluriga att lära sig, men kräver generellt stadiga skänklar och mjuk hand. Hoppar med grace men har knackiga gångarter och har aldrig gjort särskilt bra ifrån sig inom ridkonsten. Lukas är väldigt världsvan och älskar att komma ifrån hemmet och tävla, med ett sug man sällan finner hos de  flesta hästar. 
 
Det här är en häst som blir en vän för livet när man vunnit hans förtroende. Han tyr sig väldigt gärna till andra hästar och följer efter Joe som en svans.
 
Status: färdigskolad

Tji fick jag

| Allmänt

Jag höll på att slunga iväg datorn när vi skulle gå från sprickorna till runstensmätning. Turligt nog varade detta knappa två dagar, så min dator är fortfarande kompakt. 
 

Aja baja.

| åsikter
 
 
 
 
Jag minns att jag nämnt tidigare hur det går mig på nerverna när inte NPC:karaktärerna har hjälm. I ett spel som ändå är lite utbildande bör man väl ändå uppmuntra spelarna till att använda hjälm? Jag kan inte minnas en enda NPC som någonsin burit hjälm i SSO? Minns jag fel?
 
"Fast hörrudu, Piper. Är inte du rena rama personifieringen utav begreppet hycklare nu eftersom du bara rider runt i keps?"
 
Jo, eller nej. Låt mig förklara; Vad spelarna väljer att göra med sina karaktärer rör mig inte i ryggen. Jag tycker till exempel att hjälmarna sitter jättekonstigt på Piper av någon anledning. Dessutom är kepsar galet snygga och de har liksom efter dessa år blivit ett av Pipers kännetecken. Liksom en del av karaktärens väsen, haha.
Däremot tycker jag det är viktigt att spelet uppmuntrar till säkerhet. Jag vet själv när jag var yngre och ville ta foton ihop med mina hästar. Ni vet den typiska ungdomsbilden, ute på en åker, framåtlutandes på hästen i klänning, barfota och med utsläppt hår UTAN HJÄLM. 
 
Nu återstår det bara och se om Sonja faktiskt håller sitt löfte och inte rider utan hjälm igen.