Aja baja.

| åsikter
 
 
 
 
Jag minns att jag nämnt tidigare hur det går mig på nerverna när inte NPC:karaktärerna har hjälm. I ett spel som ändå är lite utbildande bör man väl ändå uppmuntra spelarna till att använda hjälm? Jag kan inte minnas en enda NPC som någonsin burit hjälm i SSO? Minns jag fel?
 
"Fast hörrudu, Piper. Är inte du rena rama personifieringen utav begreppet hycklare nu eftersom du bara rider runt i keps?"
 
Jo, eller nej. Låt mig förklara; Vad spelarna väljer att göra med sina karaktärer rör mig inte i ryggen. Jag tycker till exempel att hjälmarna sitter jättekonstigt på Piper av någon anledning. Dessutom är kepsar galet snygga och de har liksom efter dessa år blivit ett av Pipers kännetecken. Liksom en del av karaktärens väsen, haha.
Däremot tycker jag det är viktigt att spelet uppmuntrar till säkerhet. Jag vet själv när jag var yngre och ville ta foton ihop med mina hästar. Ni vet den typiska ungdomsbilden, ute på en åker, framåtlutandes på hästen i klänning, barfota och med utsläppt hår UTAN HJÄLM. 
 
Nu återstår det bara och se om Sonja faktiskt håller sitt löfte och inte rider utan hjälm igen. 
 


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?