Frånvarande

| Allmänt
Jag har varit väääldigt frånvarande från SSO just nu, och den enda anledningen är att jag har varit fullt upptagen med att återvända till stallet.se med mitt nya stall Davinci! Jag har haft en paus nu i över tre år och saknade ärligt talat rollandet och att skapa grafik, jag har ju ändå stallet.se att tacka för mitt intresse av webblayout ;)
 
Sväng gärna förbi och hälsa!
 
 
 
Da Vinci:
Över på Da Vinci är planen att jag ska bedriva en grafikförsäljning såsom stuteri. Just nu har stallet funnits i en vecka och det har redan fått en massa fina ord och stöttningar, vilket jag är superglad över! :)
 
 
 
 
Merlin:
På Merlin har jag ingen speciell inriktning stallmässigt, det enda jag gör här är att rolla. Och jag tror i ärlighetens namn att Merlin kommer överleva ALLA mina andra stall. Jag älskar att det känns så kravlöst där och jag tror att det är just det som kommer hålla mig drivande. Även Merlin är från grund och botten skapad utav mig, namnet och grafiken (med undantag från den nuvarande stallplanen).

Lucy Macwright

http://smallstarsinthedark.wordpress.com

Oh my, s.se är värsta nostalgibomben! Skapade mitt första stall där när jag var sju, tror jag x) Saknar de gamla tiderna dock, allt är så sanslöst dyrt nuförtiden D:

Svar: Ja eller hur! Jag minns att mitt första stall hette halfmoon_ranch på grund av fullblodsböckerna från pollux. Tyckte det var asfränt c; Jag hade en del på Merlin (som jag haft i flera år, innan allt blev tokdyrt) och har egentligen bara köpt "nya" guldmedlemskapet för stallpengarna. MEN TOK VAD DYRT ALLT ÄR.
archyard.blogg.se


Lucy Macwright

http://smallstarsinthedark.wordpress.com

(segaste svaret någonsin) Ahahah understreck var da shit på den tiden, har ett stall på finska s.se som heter ___talli99___ ;_; 6 understreck, vad tänkte jag på????!!! Men ofc var det sjukt coolt då ahah
Jag är sjukt nöjd över att jag lyckades knipa ett diamantstall för 3K ;)) Inflationen hade redan börjat då men tjejen som sålde var hur schyst som helst!

Svar: No problem, är ju inte inne här så ofta just nu (shame, shame, shame) D: Minns du de eftertrånade ÅÄÖ-stallen? Var så otroligt stolt när jag köpte Träns för alla mina sparade sp för några år sedan, haha! Kan tycka att s.s inte riktigt är för mig idag, jag spenderar just nu min tid där endast till att skapa/sälja grafik, snacka med gamla polare och rolla ;) Fototävlingar och stalltoppen är verkligen inget för mig, inte försäljningsverksamheten heller har jag märkt rätt nyligen :')) Är alldeles för mycket jobb för en trött gammal tonåring c;
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?