Evig vinter i Spegelträsket

| Allmänt
 

Idag är en stor dag!

| Allmänt
Allt började med att jag som 'vanligt', ambitiöst tog mig igenom levlingen och dagliga. Helt plötsligt slår det snurrande hjärtat om till ett uttropstecken och så inser jag att jag bara efter två dagar blivit populär hos Jorviks fiskeklubb. Triumpf! Nu är det bara sista ryktesfraktionen kvar, visserligen utgör den hälften av alla kombinerade poäng, men ändå.
 
 
 
 
 
Avslutade sedan levlingsrundan med ett par XP från level 10. Frustade väl till som jag brukar göra så fort något tränger, men kom sedan på att ett bortglömt race i Dinodalen väntade på mig. Och se på tusan att jag klättrade över level 10 innan alla tävlingar var över!
 
 
 
 
 
Insåg sedan i all hast att jag även hos Jarlaheimskontoret blivit poppis, thus the chat och karaktärsblad. Sorry 'bout that.
 
 
 
Kan ju tveklöst erkänna att den här dagen har fått upp mina förhoppningar igen och jag är pepp på att få bygga mer imorgon!
 

Toscana!?

| hästarna
 
 
 
 
 
 
Det är inte direkt någon hemlighet att jag är Italiens största fan. Kanske inte vetenskapligt, men absolut emotionellt! Min största dröm är nog att bo i Italien i x antal år, typ från igår tills jag slutar andas, och det är en sån här dröm som man VET kommer gå i uppfyllelse för att det bara dunkar i bröstet när man tänker på hur det skulle vara. Det absolut vackraste av landskap, dess otroliga kulturhistorik och bör vi ens nämna det fantastiska språket?
 
Strax efter jag var klar med dagens levling och dagliga uppdrag fann jag mig själv strosandes runt Skördebygden. Rätt nödvändigt då jag knappt suttit min fot där sedan det öppnades. Helt plötsligt hamnade jag i Italien när jag red nerför Fort Maria, det var verkligen ett sånt där "stop and stare" momentum. Att det var solnedgång var ju verkligen körsbäret i denna toscane-sundae.
 
 
 
Och har ni sett Dew's gård!?
Vad är sammankopplingen till Bedrövade Dew's farm, någon som vet??
 
Hade vi kunnat haft hemstall här hade jag skrattat Valedale i ansiktet och flyttat hit på stört. Efter lite städning och ett par gröna händer skulle jag nog inte ens lämna gården tillslut.