Crimson King

| utvärderingar
...fick den underbart snygga valacken heta! Än så länge i alla fall, var bara så toppensugen på att få hem ett engelskt fullblod att jag gav upp vid namngivningen. Hade velat kalla honom för Teobaldo eller D'Abato (Eller Cesare efter crazyman-Borgia, kanske rentav döper honom till Cesare??)  och har heller ännu inte kommit på något vackert smeknamn till denne Stephen King-döpta varelse. Information om honom kommer när hon med beslutsångest har bestämt sig.
 
Men nog om det. Anledningen till varför det blev ett inlägg idag var pågrund av den störande missen i animeringen, på dessa förövrigt nästan flawless hästarna. Nämligen det faktum att pälsen och svansen verkar vara i en helt annan dimension där ljuset träffar från höger, medan manens ljuskälla kommer från vänster. Jag hoppas verkligen att det har blivit någon miss med detta och att fullbloden inte kommer fortsätta vara såhär i all evigheters evighet, för då kanske jag blir galen och kastar valacken till försäljning. På jämföringen på de två nedre bilderna ser man en klar tydlighet om hur manen på något vis "snort" om sig och hamnat åt fel håll. I skuggor blir alla färger liite kallare och man ser tydligt att det i motljus sitter en varm man på en kall häst, och sedan tvärtom i direktljus.
 
 
 
 
 
Och välkommen tillbaka till mig! Just nu är det lite full rulle så kommer inte lova någon ytterligare uppstart av bloggen snarast, men jag har absolut planer på att komma igång här igen!
 
Edit: Jag kommer absolut att slänga upp den "gamla" designen så länge för att få väck den otroligt tråkiga och gråa vinterdesignen. Tjoflöjt!

Caroline

Äntligen! Välkommen tillbaka!

Svar: Tack, snälla du! Hoppas på stort engagemang av mig i bloggen framöver! :)
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?