Vad vill ni läsa?

| Allmänt
 
 
Är lite orolig över att mina andra pållar kommer stå och damma när jag fått hem en sån snygging!
 
 
Nu kan det ju vara så att det är jag som inte är så uppderad, men på tredje våningen i gallerian finns det en liten brottappad klocka som vill hitta hem, om någon missat det!
 
 
Ja, ni kan ju vänja er vid mycket fullblod nu under ett par dagar när jag ligger i med ryktesbyggning och levling ;)
 
 
Jag tänkte faktiskt, i och med min supersatsning att få bloggen i liv igen, passa på att rådgöra er om vad ni vill se här? Ett mål jag har är främst att uppdatera fliken med 'mina hästar' då faktist både Ída och Crimson King (Som ni väldigt gärna får bomba smeknamn till i kommentarerna!) har ansultit sig till vår flock. Tyvärr kommer bloggdesignen vara densamma ett tag framöver, känns bättre att börja lite smått för att få in rutinerna igen. Jag vill dock väldigt gärna uppdatera den då det är så otroligt länge sedan vi såg någon förändring här.
 
 
Skriv gärna vad ni tyckt varit bra med bloggen tidigare som jag kanske tappat, saker jag inte gjort som ni vill se eller saker ni vill att jag ska sluta göra. Det kan vara allt från utvärderingar, outfits, tips, guider, etc. 
 
 

My Friendfall

http://myfriendfall.se

Finns inget jag skulle vilja se dig bättra, kanske mer inlägg om jag ska vara så självisk ;) Det tar ju sjukt lång tid dessvärre... Keep up girl!

Svar: Haha, skulle mer än gärna vilja lägga ut fler inlägg! Jag kanske får börja göra lite tidsinställda i sånna fall, i och med att min inspo verkar vara väldigt selektiv från dag till dag ;) Tack för dina tankar!
archyard.blogg.se


Cecilia Gladefield

http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Tips och guider är alltid kul :) Samt dina åsikter, funderingar och önskemål kring spelet. Bloggutmaningar finns annars om ideerna tryter tex Esmeralda Silverforce bra bloggutmaningar som finns på monoketus.se :)

Svar: Minns att jag i början var lite mer uppmärksam och påhittig, ska försöka hitta tillbaka dit och sluta vara lat ;) Bloggutmaningar är lite si och så för mig, de omfamnar ju så många kategorier, men ska inspo-boosta efter lite utmaningar :) Tack!
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?