Namnlös

| Allmänt
 
Kan själv tycka att jag är en hejare på namn till SSO-hästar men denna gången slog något slint. Kan inte för mitt liv komma på något bra namn till den här herren så kallar honom för stunden Hingsten (very OG, jag vet). Skulle därför vilja be om er hjälp till att komma på något klyftigt till honom, och gärna något som går i still med rullistenamnet Honeydew. Har som tradition att döpa hästarna så det känns som ett smeknamn till skärmnamnet och som inte får det låta som en klyscha, hehe. Gillar också NAMN-namn som jag har på ex. Stella, Emil, Konrad, Colin, Eddie och Joe. Så spotta ur er alla idéer ni har, eller om ni har något namn på era egna som ni är lite extra stolta över så klurar jag i ett hörn så länge. 

Oidentifierad stuga

| utvärderingar
Ni kanske har märkt av den halvöde stugan i södra mistfallskogen, det verkar vara den enda byggnaden i Mistfall man kan gå in i och man kan även sitta ner på soffan och stolarna. Den är dessutom helt oidentifierad på kartan och det dyker inte upp någon platsinfo när man närmar sig den. Kan detta ha något att göra med möblerna vi fick för ett tag sedan mån tro?
 
 Lyckades tydligen få med en liten kanin med i bild.
 
 
 

Betty Cooper?

| Allmänt
 
Nu vet jag inte hur haj ni är på Riverdale, men jag sitter varje torsdag på jobblunchen och försöker låta bli att rycka fram telefonen för att kolla på det nya avsnittet som kommit ut. Men när jag lade märke till den nya frisyren kunde jag inte låta bli att jämföra den med henne och hennes ikoniska hästsvans (den sitter ju förstås längre upp men ni fattar poängen, heheh). Har egentligen velat byta frisyr till en av de nya, men det tar emot att välja bort Pipers ikoniska, långa bob.