Uppenbarligen helt otroligt!

| Allmänt
Tyckte det var så sjukt häftigt av SSO-teamet att ha med en synnedsatt NPC och så sömlöst linda in det i storyn utan att samtidigt nedvärdera hennes funktionalitet! Älskar variation av den enkla anledningen att alla har en möjlighet att kunna relatera. Två tummar upp! Ranias hjältementalitet och sällskapliga natur gör henne till en av mina nya favoriter också. 
 
 
Liiite sugen på att skaffa en Haffie bara sådär helt plötsligt men kan inte bestämma mig för vilken av dem jag vill ha hem. Min obegränsade svårighet att ta beslut är en förbannelse rätt ut sagt.
 
 
Förstå också om vi tillslut kanske skulle få ha en av dessa bjässar vid vår sida, ugggh så fränt! Smälte lite bara genom att stå bredvid den ilskna typen på kullen strax innan Rania och Piper flydde till Firgroves säkerhet.
 
 
Det var en fröjd att flytta server till en av de nyöppnade idag och verkligen ta sig tid och ro att uppleva Mistfall i sin egen prakt. Vilken server spelar du på och skulle du kunna tänka dig att byta? 
 
 
 
 
 
La Volpe fick bära namnet Malte, tänkte nästan namnge den just "Volpe" då det är en av favoritkaraktärerna från Assassins Creed-serien. Har redan ett namn till den gråa räven också dagen den går att plocka hem, taaggad.
 
Ni ska alltså bara förstå vad lycklig jag blev över att få små röda till spelet. Det första jag tänkte när vi fick vår lilla jordekorre var "gahhh tänk om vi fick rävar en dag, då skulle jag gå under fortare än fortast". För jag trodde nästan vi skulle få både kaniner, katter och hundar innan de gick så långt som att lägga till ett nytt djur. 
 
Och jag menar, Geo Emergency Doctors tog ju inte många sekunder att lista ut vad det var för skummisgäng, förvånade mig att Piper inte fattade det förrän Ms. Drake dök upp i Dundull. Tror inte hon är lika klipsk som spelet gärna vill få en att tro, eh?
 
Förresten har jag glömt vart Valedale ligger och kommer inte lämna Mistfall på väldigt, väldigt länge från och med nu. 

Renee E

Jag hade gärna bytt från Marshmallow Clouds om jag inte var med i den underbaraste klubben <3

Svar: Jag hade turen nog att de närmsta polarna följde med över till nya servern, det underlättade en massa (Y)
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?