Aleksej eller Colin?

| Allmänt
 
 
 
 
Det här är ett allvarligt problem som måste få sitt slut. Frågan om vilken häst som ska byta utseende (!!!). Nämde ju tidigare att jag omöjligt kan ha fyra vita hästar (nja, ljusa då) i stallet. Och eftersom Stella är bäst och Emil är fast i sin gråskimmel-dräkt är det alltså en av dessa som måste få en make-over. Har tidigare lutat mycket åt att köpa det mörkbruna varmblodet men jag kan ta mig tusan inte bestämma mig! Blev nämligen lite sugen på fux-varmblodet och den bruna lippizzanaren. Valet är supertufft och därför skulle jag önska mig lite hjälp från er. Skulle hjärtligt uppskatta om ni kommenterar era åsikter om det ska bli en mörkbrun (ev.röd) Colin eller om Aleksej innerst inne är en brun pålle. 
 
I desperat behov av hjälp, snart spricker jag!

Lizbeth Wolfyard

Köp den bruna lippizzanaren :)


Maggie Deerwater

Den bruna lippizzanaren! Så läcker!


Maggie Deerwater

Fast å andra sidan... Fuxar är ju inte en speciellt vanlig färg i SSO tyvärr, och det engelska fullblodet är ju så otroligt fint!

Svar: Hahah, ja det där blev jag ju inte så mycket klokare av! Men tack för hjälpen ^-^
archyard.blogg.se


Luna Friendstreet

Fuxen är ju så himla fin! Köpte den för några dagar sedan och är så nöjd, den ojämna bläsen är supergullig och den har ju så himla fin fuxfärg! Ser ut att kunna vara en Colin också ;)

Svar: Tack för hjälpen! c;
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?