DAG 1. - Piper Archyard

| bloggutmaning
 
 
Karaktären jag har på SSO heter alltså Piper, och är som jag föreställt mig från första stund. Ljust, kort hår och mörkbruna ögon. Piper föddes 2012, någon gång under sommaren. Piper är också 17 år gammal (trots födelseåret '12, whaaa?) och får vibbarna av att hon är ensambarn, om inte till och med föräldralös. För mig är Piper inte en karaktäriserad version av mig själv, utan liksom i de flesta andra spel bara en karaktär man styr. Men hon är även en riktig karaktär för mig. Hon är rätt tystlåten och tillbakadragen, men mer på ett observant sätt än blygt. Säger inte mer än vad hon behöver, och handlar de flesta situationer med ett lugn. Ibland tycker jag nästan att hon skulle kunna vara helt stum utan att det faktiskt gjorde något. Jag gillar nästan den idén, typ som Link i Legenden om Zelda, hehe. 
 
Så, namnet då. Piper Archyard. Idag är jag så ofantligt missnöjd med efternamnet, kan bero på att ingen har någon aning om hur tusan man uttalar det utan att man sätter tungan i halsen. Ser däremot snyggt ut. Kort, och i skrift ser det nästan ut som ett helt ok normalt efternamn. Önskade mig en funktion som lät oss (precis som med karaktärernas utseende) få en möjlighet att bara once kunna ändra namnet. 
Men så mindes jag att hela bloggen pryder Pipers ädla efternamn. Ooops. 
Piper är däremot det namn, och det enda namn jag ser pryda hennes ansikte. Tror inte ens jag satt länge alls i val av namn. Piper, BOM, klart. Idag går hon även under Pipes, KG, eller Per för de dagar som är P12-flummiga.  
 
När ni ser pratbubblor över Pipers huvud så är det alltså jag som talar. Sara bakom skärmen, hello. Piper är blott ett skal som för min talan, lite som om jag vore gud och hon en katedralpräst i sina bästa år. Men vem jag är kommer ni få se lite längre fram i den inte alls så bloggutmanande bloggutmaningen. 
 
 Här Piper med sin enda andra frilla någonsin. Korta versionen av detta hade varit grädden på detta hårmos (mousse, hehe)
 
 


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?