Dario eller Joe?

| Allmänt
Nu är det bestämt att jag behåller båda fullbloden! Detta innebär också att lilla brun behöver byta namn. Denna gång lovar jag att lyssna på er, för det här valet är verkligen 50/50 för mig heheh. Tycker båda namnet passar superb! Så är pållen en Dario eller en Joe? 
 
 

Filipa

Jag tycker han ska heta Dario, det var ett så snyggt namn ;)
Men jag tycker du ska spara namnet EverJoy/Joe till någon framtida häst, kanske en livsnjutare vars stora passion i livet är att bryta sig in i foderkammaren...


Filipa

Ett namn som jag vill tipsa om som såklart alla får ta (inte till denna häst, dina namn var så fina)är Charmant. Det betyder typ "vacker" på franska, iallafall enligt min vän google translate... Min hafflinger heter alltså Charmant, men i SSO döpte jag honom till Charm-mane.
Hursomhelst, ett bra beslut att behålla båda hästarna.
Ha det bra!!! ❤️

Svar: Charmant var supersnyggt! Det är ju också ett annat ord för "elegant" eller "tjusig", så det låter verkligen propert (Y) Skulle tippa att det passar utmärkt på din hafflinger.Det namnet jag inte väljer kommer absolut hamna på hyllan tills det kommer en till pålle! ;)
Tack för hjälpen!
archyard.blogg.se


Maggie Deerwater

http://www.deerwater.net/

Tycker Joe är ett jättesnyggt namn på en brun häst! Dario är fint också, men i min åsikt ser jag det på en skimmel eller vit pålle - typ en lippizaner. :)

Svar: Tack för hjälpen! :)
archyard.blogg.se


Renee E

JOE! Snälla inte Dario, min NO-lärare heter så och han är sämst så Joe :)

Svar: Hahah det lutar väldigt mycket åt Joe just nu så du får nog din vilja igenom. Ledsen att göra dig besviken, men det blir nog en NO-lärare längre fram i annat fall x)
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?