Ooops!

| Allmänt
Ni måste känna er jättenyttiga när det kommer till frågan om Colin eller Aleksej skulle få en uppgradering. I och med det faktum att jag gick rätt emot det alla sa och köpte lilla brun. Sorry guys, haha. Men jag stod i sista stund och skulle köpa fuxen och ba; "nedu, du ser banne mig inte ut som en Colin alltså. Buuuut..." Och så stod brun där borta i hörnet och såg på mig med stora Colin-ögon (samma modell och typ helt omöjligt men w/e hehe). Jag har däremot fortfarande inte hjärta att sälja flugskimmel-Colin så än så länge får han gå i sommarhagen tills jag är säker på att jag gjort rätt val.
 
Och hörrni! Hur otroligt gudomlig är inte nya utrstningen!? Det kom nästan lite dreggel när jag såg det bruna setet, lever för brunt läder! Det var verkligen min stil, och det behövdes verkligen lite utökning i garderoben då jag använder samma utrustning, typ, alltid. 
 
En sista grej bara.
BRUN KEPS?????? WHERE??
 
 
 
 
 
 

Endast nya sadeln hamnade på foto. Hittade inga kläder som passade till bruna lindorna och schabraket, och tyckte personligen att orkantränset passade betydligt mycket bättre till den här filten och sadeln ihop.


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?