SSO-bloggar?

| Allmänt
Skulle vilja ha lite bloggtips, suktar efter lite läsning såhär mot kvällarna. Just nu är det nog bara två SSO-bloggar jag följer regelbundet. Så tipsa om era kompisars eller era egna bloggar! Eller kanske bara någon som är sjukt nice?

AlanisMoonstorm

http://alanismoonstorm.tumblr.com

Just nu uppdaterar jag relativt regelbundet även om det mestadels blir reblogs från ssos tumblr-community som jag tycker är roliga så du får gärna kika in om du känner för det :).

I övrigt tipsar jag om Rose Goldfields blogg, Rose Shadowlees blogg och Jorvikhantverkaren, de är alla relativt aktiva just nu. Ytterligare ett tips är att använda bloglovin' och slänga in alla bloggar där, då kan en följa mindre aktiva bloggar utan att för den sakens skull slösa tid på att besöka dem när de inte uppdaterar. :)


Lydia Northfall

http://lydianorthfall.blogg.se

Jag har min egna blogg där jag oftast skriver om idéer och åsikter kring spelet, jag uppdaterar varje dag och försöker hålla bloggen aktiv. Jag kan också tips om Haley Rainstorms blogg som jag tycker om att följa, samt Rose Goldfields blogg!
//Lydia Northfall


Caroline

http://carolinesnowhill.blogg.se/

Har raderat min och börjat om från början :) Ska få till designen och sedan kommer jag börja blogga i helgen igen :) NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?