Hon backar!

| nyheter
Innan vi snackar om något annat vill jag bara höja något till skyarna. Från och med uppdateringen idag backar våra karaktärer när vi håller ner s/↓-tangenten, och jag är så lycklig att jag kunde gråta. Alla gånger man snurrat runt och förbannat sig över att man glömmer trycka ner shift-tangenten så Piper far iväg i all världens fart.
 
Tidigare tycker  jag att styrningen på våra karaktärer varit kasst. Men ändå inte riktigt så kasst att det stört mig vansinnigt. Det blev en så härlig överraskning att de förbättrat något man inte ens la en tanke åt, trots att det behövdes förbättring. 
 
Provade även de nya kameravinklarna, och i ärlighetens namn är jag lite kluven. Gillar inte riktigt att kameran är längre från karaktären, ska man ta en "helbild" som den under, trycka in den i en blogg på 700px inläggsbredd förlorar bilden rätt mycket detaljer. Ekipaget försvinner också nästan helt ur bild vissa gånger, och man vill nästan bara lägga handen på bildskärmen och trycka ner vinkeln. Däremot superdiggar jag det faktum att kameran följer med, även när man hoppar och svänger. Det är svårt att förklara, men tidigare har vinkeln liksom låst sig efter ett hopp, och för att fortsätta se framåt var man tvungen att med datormusens högerknapp ställa in kameran själv. Har inte provat köra lopp i den här vinkeln, kanske funkar gudomligt mycket bättre! 
 
 
 
Ja, hörrni. Det var ju lagom timing att stjärnorna skulle komma dagen efter jag blev klar med levlingen,hahah. Men det nog lite så min tur fungerar. Självklart kommer jag ligga dessa stjärnor i hälen, 89 plockade och 14 på vift. Tydligen är det en utav stjärnorna som ligger i Pir 13, och som heller inte syns under mina upptäckta platser? Underligt.
 
Här ser ni var stjärnorna (Eller nja, alla utom den på Pir 13) ska finnas. Nu sätter vi igång! 

Levlad och belåten.

| Allmänt
 
Den här känslan är helt oslagbar, nu kan man äntligen pusta ut ett tag framöver och fokusera på annat skoj än att springa samma sträckor dagarna i ända. 
 
Jag insåg dessutom något ofantligt tråkigt idag. Att jag äger precis 1 stycke häst i färg. Helt sjukt. Sedan att två tredjedelar är vita är ju liksom inte alls med mening, haha. Minns att jag faktiskt ville ha en riktigt snygg skimmel utöver Emil, men inte tyckte att det fanns en enda snygg vit häst i spelet. Vips kom engelska fullbloden, välkommen Colin. Vips kom Lippizzaner, och den klassiska vita färgen gick inte att motstå. Vips kom även den absolut charmigaste hästen till spelet, Stella gick bara inte att motstå. Helt ärligt funderar jag på att byta ut antingen Aleksej eller Colin till en av sina mer färgglada kusiner. Vill fortfarande ha en snygg mörkbrun pålle i stallet.

"Challenge" accepted.

| bloggutmaning
Nu ska jag passa på och vara så grymt originell som bara jag kan vara. Jag ska hänga på det evigt gående tåget mot ändhållplatsen bloggutmaningar. Jag har klurat och snott inspo från andra bloggares utmaningar och kommit fram till en lista bestående av tjugo punkter. Eller utmaningar? Det är nog snarare någon form av "tema-inlägg". Eller något. 
 
Hursom. Tanken är att jag var 3-4 dag lägger ut ett inlägg från listan, samlat med saker jag själv tycker är intressant att höra av andra SSO-bloggare.
 
 
Let's go!