Nyfiken

| Allmänt
Är som titeln menar nyfiken på hur...ja, nyfikna ni är på att läsa andra bloggares information om sina hästar?
Jag tycker personligen att det är intressant att se hur spelare ser på sina pixelponnyer och liksom väcker dem till liv genom att ge dem personligheter. När jag besöker en blogg brukar det inte ta lång tid innan jag sitter och läser hästarnas presentationer, om där nu finns några. I ärlighetens namn är det väl det samt spelares åsikter och upptäckter som jag anser roligast att läsa. 
 
Skulle också vara kul att höra hur mycket ni uppskattar texterna i inläggen. Vet själv med mig att jag nästan aldrig läste vad SSO-bloggare skrev, förr var jag mer intresserad av redigeringar och bilder. Idag är det nog nästan tvärt om, lägger mycket uppskattning i vad som skrivs och alla teorier, utforskningar och idéer.
 
 
 
Lagomt gammal redigering på Aquila

Luna Friendstreet

You're back! ^^ Följde din blogg sist och vet att det var en av det mest välskrivna i communityt, så kul att du är tillbaka igen med dina fina redigeringar och dina intressanta blogginlägg! Jag tycker att det är jätteroligt att läsa om andras pixelpållar, allt blir ju mer personligt och spännande om de har egenskaper och personlighet. Idéer och åsikter är väldigt intressanta att läsa, det ska bli spännande att följa din blogg i fortsättningen! :D

Svar: Åh, vad kul att höra! ^-^
archyard.blogg.se NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?