Uppdatering och torka?

| Allmänt
Sådär ja, mellan all Spirit-hast och levling hara jag tagit mig tiden att uppdatera stallet lite. Brímir och Ìda är inte sålda, men ligger lite på is och kanske säljs längre fram. Just nu har jag sex hästar i stallet, många som säkert inte blivit ordentligt introducerade eftersom jag spelat mer än vad jag bloggat. Dessutom har jag uppdaterat bilder och information om alla hästar förutom Emil och Aquila, mest för min egen skull men det skulle vara kul om ni läste dem också. Stella vet jag i alla fall inte synts alls på bloggen. 
 
 
Förstod inte riktigt hur färjorna med lätthet kunde fara över vattnet när där inte fanns något vatten? Verkade vara torka i hela Jorvik, förutom det lilla undantaget kallad Fort Pintas strand. 
 
 
 
Sen var det kanske lite tur att här inte fanns något vatten, annars hade det varit ännu mer förundrande vad Meteor och Tin-Can gjorde på sjöns botten.

Anonym

Vet inte om du vet det, men om du klickar av skuggorna kommer vattnet tillbaka ;) Det är tydligen bara vissa datorer som har problemet med torkan NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?