Hårliga tider!

| Allmänt
Skärmdump från senaste SSO Game News
 
Nu sitter jag bokstavligen otåligt och smäller på refresh för att få studera de nya frisyrerna fort attans! Kan inte nog förklara hur efterlängtade nya frisyrer är, och jag menar; än så länge har de inte gjort mig en uns besviken. Hoppas de kommer ut med en frisyr som passar Piper snarast (trots att hon med all trolighet kommer få klä sig i någon av färgerna och stilarna som kommer ut idag). 

*Gäsp*

| illustrationer
Rue Pollock och Valerie Miller från The Apocalypse
 
Är så ofantligt seg när jag arbetar med grafik eller illustrationer att jag inte tror ni riktigt kan komma underfund med det, hahah. Ni såg förra utkastet på det här lilla paret från ett av mina rollspel i förra inlägget, och det tog mig alltså två dagar (av icke konstant måleri obv) att komma dit jag är nu. Kanske får jag tummen ur och avslutar dem, de ska egentligen stå i någon sick pose med en apokalyptisk bakgrund, då hela rollspelet ter sig i Amerika efter ett atomkrig.
 
Är ju så sjukt dålig på detaljer och skuggning, så det är oftast vid den här tidpunkten i illustrationen som projektet läggs ner. Inte för att det här var ett projekt alls från början, snarare ett sätt att underhålla mig själv medan jag väntar på svar. 

Morgonpyssel

| Allmänt
 
 
Jag fick mirakulöst lite sovmorgon idag och den tiden spenderade jag med att dricka kaffet extra långsamt och påbörja lite målningar. Känns verkligen som om det var eeeeeeevigheter sedan och kan tycka det är har blivit rätt tydligt, hahah. Vi får se om jag fortsätter med dessa eller om de får förbli skisser tills vidare.