Lugnt tempo

| Allmänt
 
Att få komma hem efter kylan och efter ett bad landa i sängen är det bästa som finns. Att sedan krypa ner under en filt och rida runt lite i Dinodalen är inte heller så fel, det slog verkligen över till julkänsla så fort November kom? 
 
Jag har nämligen tagit det halvknasiga beslutet att starta upp två av mina stall, som tidigare nämnt. En avelsverksamhet och ett rollstall. Fick samtalet jag väntat på ett par dagar efter jag varit på intervju och ska få jobba i butik för första gången, så måste försöka hinna klart med projektet på mitt gamla jobb innan jag startar där nästa vecka. Men det är mer spännande än utmattande. Så plötsligt föll en massa saker i händerna på mig som har stannat upp mycket av min kreativitet. Jag är lite så att jag måste få komma in i rätt stämning innan jag verkligen kommer igång. Helst en massa ljus, lugn miljö och atmosfärsik musik i bakgrunden. Själv lyssnar jag mycket på Amarante när jag försöker sätta en stämning, det har jag gjort i flera år utan att för en sekund tröttna på deras låtar, haha. 
 
Vad lyssnar ni på när ni vill komma in i rätt stämning? 
 
Nu har jag även fått häderna fulla med att sätta igång ett fullblod som flyttat till en bekant som kommer kräva en hel massa tid, jag ska försöka lyckas med att hålla alla käglor i luften trots att jag är värdelös på att jonglera. Men då har ni i alla fall en liten obetydlig ursäkt till varför bloggen kan stå ouppdaterad någon/några dagar mellan. 

Daniela Silvergarden

Om jag ska plugga har jag musik i lurarna då jag kan hamna i en bubbla och skriva så fingrarna brinner ;) I övrigt har jag ingen direkt smak, jag lyssnar på min stil som är en salig blandning av gamla godingar och nya hits :) NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?