Åter till Pandora

| Allmänt
 
 
 
 
 
 
 
 
Stor eloge till Evergrey som oansträngt satt fastlimmad på Emils rumpa. 
 
 
 
 
 
Idag var det dags att bekosta delar från druidsetet, står fortfarande lite ställd mellan om det faktiskt var värt det eller inte hahah. Däremot var dagens uppdrag i toppklass, förutom en liten detalj då. Det faktum att Piper åter igen blev en outsider. Jag syftar nämligen på när NPC-karaktärer i en cutscene far iväg medan vi står kvar handlingslöst. SSO sköt sig själva lite i foten när de introducerade "förflyttning i real-tid" för min del. Störde mig knappt på det här innan och numera är det allt jag tänker på. 
 

Galen i höst

| Allmänt
 
 
 

Re-re-resurrected

| Allmänt
 
 
 
Nu sätter vi igång igen!
Hej kära vänner. Förstår inte hur i allsin dar ni kommer ihåg att kika in här varje dag? Tack och bock till er, hur som helst. 
 
Det är dags att riktigt blåsa ur den här bloggen likt ett malfunktionerande nintendospel. Spenderade kvällen med att levla klart familjens nyaste medlem, Lucky Charm, men gled sakta över i att ge (nästan) alla pållar nya profilbilder. Liiiiite mer engagerat med halvslarviga redigeringar, men betydligt bättre än tidigare. Nu är det bara Joe och Emil som ska få sig lite uppdatering. 
 
Som ni ser så har Aquila gått och bytt både storlek och härstammning, numera är hon en hannoveranare och inte längre en quarter. Blev så dökär i den svarta hannoveranaren och eftersom den var närapå identisk med det svarta stoet jag redan ägde fick det bli ett byte.
 
/Om jag orkar kommer jag göra nya versioner av Colin och Stellas bilder, de vart så slarvigt fula att jag nästan gav upp litet, hehe/