Mardrömsrace och drönare

| Allmänt
Eftersom jag börjar jobba tidigt idag tog jag mig friheten att gå upp lite extra tidigt och spela igenom andra dagen av uppdragen när det är som bäst - på natten. Det var skönt att få slippa alla andra spelare (låter lite harsh men när det är huvuduppdrag uppskattar jag att spela singel hahah) och bara låta mig sugas in i stunden. 

Katjas mardrömsrace hade tveklöst varit den bästa i Star Stables historia, hade den inte varit så kort. Jag är ett stort fan av just "ta med något välbekant och gör det obehagligt" som de valde att göra med Moorland i det här racet. Dessutom gillade jag att Katja och Stalker dök upp lite här och var för att psyka lite. 
 
 
 
 
 
 
 
Drönarna är så välgjorda att jag nästan satte i halsen igår. De gjorde ett väldigt bra val att låta spelaren introduceras till dem först, det adderar liksom lite mer spänning när man vet mer än karaktären. Däremot kändes det bara fel att låta sig upptäckas av dem, känns som om man har spenderat alla år på SSO med att undvika allt som är rött och ropar Dark Core.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan ju i ärlighetens namn tycka lite synd om Katja som aldrig fick uppdateringen av Stalker, stackarn ser fortfarande ut som våra gamla starthästmodeller och kan tycka det är lite sorgligt att Khaan och Stalket ser ut som tvillingbröder.
 
 
 
 


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?