Produktivitet framför datorn

| Allmänt
För första gången på väääldigt länge kan jag konstatera att jag varit väldigt produktiv på håll där jag sällan lägger ner väldigt mycket energi eller tid. Men nu på morgonen slog jag handflatorna ihop och satte mig ner med datorn. Jag är nästan aldrig inne under hösttid sålänge det inte regnar, men nu har jag kommit in i en period där tända ljus, lågmäld bakgrundsmusik och inbäddad i filtar framför datorn lockar mer. Så förhoppningsvis får ni se lite mer av mig här på bloggen, så länge jag inte drabbas av inspo-öken. Är en person som är väldigt periodsvis produktiv, så vi får hålla tummarna att den här perioden varar länge, länge, länge.
 
Är det någon mer än jag som var på toppen när RCC var online? Minns att jag verkligen supersatsade på spelet och låg rätt bra till nationellt och helt ok globalt för att vara en liten tös i lilla Sverige. Laddade ner spelet igår och nördade upp mig till level 6 under en natt, ajajaj. 
 
Dessutom har jag återvänt till mina gamla stall på stallet.se, är knappt därinne nu för tiden. Nu loggar jag bara in utav en anledning, och det är för att chatta och rolla med gamla rollspelspolare som jag lärt känna därigenom (är en utav alla tusen som blev ditskjutsade efter att rolla.se tog sitt sista andetag. RIP). Om jag mot förmodan har några rollare i mitt bloggsällskap, känn er välkomna att skriva till Merlin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 skärmdumpar från Riding Club Championships


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?