Re-re-resurrected

| Allmänt
 
 
 
Nu sätter vi igång igen!
Hej kära vänner. Förstår inte hur i allsin dar ni kommer ihåg att kika in här varje dag? Tack och bock till er, hur som helst. 
 
Det är dags att riktigt blåsa ur den här bloggen likt ett malfunktionerande nintendospel. Spenderade kvällen med att levla klart familjens nyaste medlem, Lucky Charm, men gled sakta över i att ge (nästan) alla pållar nya profilbilder. Liiiiite mer engagerat med halvslarviga redigeringar, men betydligt bättre än tidigare. Nu är det bara Joe och Emil som ska få sig lite uppdatering. 
 
Som ni ser så har Aquila gått och bytt både storlek och härstammning, numera är hon en hannoveranare och inte längre en quarter. Blev så dökär i den svarta hannoveranaren och eftersom den var närapå identisk med det svarta stoet jag redan ägde fick det bli ett byte.
 
/Om jag orkar kommer jag göra nya versioner av Colin och Stellas bilder, de vart så slarvigt fula att jag nästan gav upp litet, hehe/

Alanis Moonstorm

http://alanismoonstorm.tumblr.com

Jag tycker tvärt om att Colins profilbild är en av de snyggaste i den här batchen :) och jag kommer ihåg att kika in här via bloglovin', dvs den uppdaterar mig när du skriver. Väldigt smidigt. NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?