Lusitano

| åsikter
 
SÅDÄRJA! Alla spekulationer stämde, en ny hästras med egen animation. Denna gång piaff, kort beskrivet en så pass samlad trav att hästen knappt märkbart ska röra sig framåt. 
 
Däremot (utifrån de fåtal sekunder ur klippet) hade jag önskat att piaffen var lite mer explosiv och markerande. Jag vet inte om det har att göra med att rörelserna är för mjuka, långsamma eller inte tillräckligt tydliga. Hade iallafall önskat lite högre lyft fram och även lite lägre och mer samlad form. 
 
Den där utrustningen är också helt amazing, blev otroligt sugen på lite mer akademisk utrustning. Förstå vad snyggt om det varit en barocksadel istället för vad som verkar vara modellen på SSO's dressyrsadel. Och tänk bara alla vackra huvudlag som finns (dör akademidöden).
 
Håller tummarna för en mörk gråskimmel eller någon spännande färgteckning gör de andra två sällskap imorgon. 

Q&A

| Allmänt
Eftersom jag är i en riktig Kumbaya-anda för tillfället ville jag ge er möjligheten att ställa lite frågor till mig. Fick nämligen några frågor när jag var inloggad igår kväll och tänkte passa på att svara även här i ett inlägg. Jag sitter redo med svaren och väntar, uppkurad framför datorn.
 
 

Nya tag, igen. Igen.

| Allmänt
Nu var det ett tag sedan ni hörde från mig, trots det har läsare ramlat in rätt så duktigt. Kan själv tycka att det var bra länge sen jag publicerat något vettigt och jag ska försöka råda bot på den punkten så gott jag kan framöver. Det är ju lite av en grej att sso-bloggar är som berg-och-dalbanor när det kommer till aktivitet och även om jag velat slå mig ur den förbannelsen så har det aldrig riktigt funkat. Men jag har spelat huvuduppdragen utan pressen att behöva blogga om det (pressen utdelad utav ingen annan än mig själv, förstås) och det har varit superhärligt att bara sugas med i storyn och slippa tänka på gränssnitt eller smickrande vinklar medans man spelar, hehe. Dessutom har det varit en hel del Eddie och en hel del samma outfit de senaste inläggen, jag har alltså inte ens orkat byta häst under de få minuter jag har spelat under veckorna, ajajaj. Så Eddie får ta en paus framöver och vila upp sig i stallet. 
 
Nu är vi dessutom inne på det tredje året där fjordingen fått pryda bloggens huvud och ni skulle bara veta hur ofta jag velat byta ut den lille krabaten till något nyare. Vi får helt enkelt se när den får sig en uppdatering. 
 
Medans jag försöker sätta bollen i rullning vill jag jättegärna höra vad ni har för er inom spelet eller om ni också har en blogg. Vad ni helst gör/skriver om eller kanske till och med läser i andra bloggar. Det är alltid lika kul att höra från sina läsare för att få en bild av vilka det är!