Lugn i backarna

| Allmänt
 
Nu får SSO ta och samla sig lite för jag orkar inte bli lika stjärnögd varje gång en ny häst släpps, hade liksom inte hunnit samla mig efter connemarorna än. Klarar inte av att ha så många hästar, hahah, så därför får Joe vara nordsvensk numera. Det känns inte som att det är långt kvar innan de "nya" modellerna kommer behöva sig en uppdatering för att hänga med i svängarna.
 
Jag blev dessutom galet dökär i den bruna nordsvensken, med den härliga flerfärgade och apelkastade pälsen, nom nom nom. Det är ju ändå lika bökigt att välja mellan olika färger när det kommer nya pållar, så jag velade hastigt (ordagrant men förrvirrande uttryck) innan jag valde brun. Vilken nordis var er favorit? 

Ja se där!

| Allmänt
 
Throwback till 2015
 
 
 
Tacka andarna för dagens uppdatering! Jag har ännu inte hunnit spela något men jag vet redan nu att hela spelupplevelsen kommer bli galet mycket enklare, i alla fall för oss i communityt som fotar en hel del (vill säga massor) tack vare våra nya snabbkommandon. Jag fick ju liksom det jag önskade och mer därtill, skulle nästan kunna tro att de läst mitt inlägg hahah. Och jag som blivit heligt skogstokig på att vi inte längre kan fortsätta kuta medans menyn är uppe kan nu fixa en hel del från tangentbordet.
 
Det framgår däremot väldigt dåligt i texten vad jag menar i det andra stycket, förstod inte riktigt själv vad jag menade med att jag ville kunna hoppa av hästen? Det fallet jag talar om är när gränssnittet är borta och knappen försvinner, men istället för en kvarvarande knapp fick vi ju något bättre, ett kommando på tangentbordet.
 
Nu är det ´väl bara en tidsfråga innan det här inlägget blir relevant också *hint* *hint*?