Gravitationsnekande träd och uppdaterat A-team

| Allmänt
Hej! Det var så ofantligt länge sedan nu att jag förundras något enormt över att det fortfarande dyker upp folk här. Men jag är evigt tacksamma som är mer trogna bloggen än bloggdrivaren själv. Problemet är ju inte att jag inte vill blogga, jag älskar att skriva ega och läsa andras inlägg. Dessutom ingår vi  i ett så unikt community att det känns som om SSO aldrig kommer släppas från mitt liv helt. Och visst har jag haft tiden att blogga, det kan jag inte blåneka. Men däremot har spelandet hamnat på isen, för den har jag inte alls haft tid med. Och det blir ju lätt så att, inget spelande, inget bloggande. Jag har jobbat (och sökt jobb), pluggat, vart i stallet och umgåtts med vänner, det fanns väldigt lite tid utöver det där jag kunde slå mig ner i sängen, vicka rumpan i position och väckt Piper till liv igen. 
 
Men nu, kära vänner. Nu har jag tiden att spela, och det är desutom något jag har tillägnat mycket tid åt de senaste dagarna. Och attans vad jag är produktiv. Jag är klar med fiskeklubbens södra byrå, strax klar med Moorland och GÅD-fisken dessutom. Och tänka sig att imorgon är det (förhoppningsvis) den absolut sista gången jag behöver stänga en nedrans pandorisk spricka. Ni som följt mig länge vet att just dessa två dagliga uppdrag är uppskickade från Lucifer själv, till det ändamålet att plåga mig.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessutom vill jag introducera er till de två senaste medlemmarna i Archyard-familjen, Aleksej och Konrad. De är dessa herrar och Ída som ännu inte är fullevlade (De ligger mellan mellan level  4-5 allihopa). Jag tänkte ge en hastig överblick på hur stallet ser ut nu och senare komma tillbaka med detaljerad information om alla pollar. På bilden under har ni familjen samlad, från vänster;
 
Crimson King "Colin"
Big Brother "Brímir"
Acepotential "Aleksej"
Nightwalker "Nico"
Chipdust "Konrad"
Emerald Prince "Emil"
Quickpeak "Aquila"
Dash Effect "Eldraún Fra Jorvik / Ída"