Nya animationer

| tankar & åsikter
Jag, likt många andra blev galet förtjusta när teamet kom ut med det resterande årets planer. Jag menar, fler springande husdjur!? Nya frisyrer på första gången på decennier!? En till hästras!? Ett nytt område!? Men även nya animationer till våra karaktärer. Jag är inte en person som stör mig värst mycket när det kommer till spel, jag är nog ganska tålmodig generellt. Men med de nya animationer finns det ett par saker jag faktiskt håller tummarna fixas, och dessa tänkte jag ta upp idag ihop med ett par andra saker jag önskar tillkom eller uppdaterades. 
 
 
NO.1 - Att ryttaren lär sig rida lätt rätt i traven. Tycker fortfarande, trots animationändringarna tidigare, att karaktären rider väldigt ojämnt och aldrig reser/sätter sig ner på något konsekvent sittben. Detta gäller alla levlar hästen ligger på, vill säga hur långsam/snabb traven är. Hur karaktären rider ser bara tungt och obalanserat ut i mina ögon. 
 
NO.2 - Att karaktären för en gångs skull ska kunna sitta ner ordentligt på hästens rygg när man rider utan sadel. Just nu ser det ut som om hästen man rider på har någon osynlig massa på ryggen som (trots att vi sjunker ner när sadeln tas bort) får oss att segla strax ovanför. 
 
NO.3 - Något jag hade tyckt varit så fasansfullt roligt hade varit om man exempelvis kunde krama, fistbumpa eller ge high five till sina polers. Vet inte hur detta skulle lösas (anledningen till varför jag inte arbetar som animatör obv), men det är något som skulle ge spelet den extra umph:en. 
 
NO.4 - Är egentligen en stilfråga och kanske inte ens har att göra med karaktärens animationer, men något jag önskar är att tyglarna kortades. Vissa fokuserar på att kommnicera med hästen med endast skänkel och sits, och andra genom att även ha kontakt med munnen. Jag kan ju hålla med att om man gillar hur det i westernutrustning ser mer avslappnat ut, men tänker jag på det länge kan det nästan bli lite störande med hur de fladdrar omkring så himla mycket.
 
NO.5 - Har heller ingenting att göra med karaktärernas animation utan om hästens rörelser (så jag tvivlar att dessa kommer med animationens uppdatering, haha). Men ack vad jag önskar att hästen byter till rätt galopp när man byter böjning! Nu minns jag inte vilka raser men det finns några modeller som byter galopp ju mer man ökar den. Tycker även här att det ser tungt ut när man rider i fel galopp på en volt och försöker ta ett foto. Ska jag ta en skärmdump åt ett håll där ljuset ligger som mjukast eller på en mer eller mindre detaljerad sida av ekipaget och det är i samma varv som hästen rider i fel galopp, så struntar jag i skärmdumpen helt och hållet. 
 
 
Åhhhh så sugen jag är på att få se vad nya frisyrer det kommer så jag kanske äntligen hittar helt rätt till Piper!


 NAMN


 MAIL


 BLOGGADRESS
SPARA?